Karakteristieke woning in Kempische stijl | Stationskwartier | Kampen

De juiste vormgeving, details en materialen geven deze nieuwe woning direct karakter.

Een aantal elementen komen overeen met de Kempische architectuurstijl. Een karakteristieke stijl uit de streek de Kempen in België. Vooral de natuurlijke en verouderde materialen zijn terug te vinden in de woning in Kampen. Ook de eenvoudige gevelpannen en goten horen bij deze stijl.

Wij hadden nog niet eerder een huis gebouwd en hadden dan ook geen idee wat hier bij komt kijken. Jonathan heeft ons alle mogelijkheden uitgelegd en tijdens het project perfect begeleid. En in alle keuzes perfect geadviseerd. Wij vonden het erg moeilijk om aan te geven welke stijl wij mooi vinden. Jonathan heeft ons de juiste vragen gesteld om te achterhalen wat wij belangrijk vinden. Wij kijken dan ook uit naar de verdere samenwerking en kunnen niet wachten tot wij daar wonen! 
Fam. Zeegras | Kampen

Gevelaccent

De woning is vrij gelegen op een hoek van twee straten en heeft om die reden een accent in de zijgevel gekregen.

Het dakvlak is hier doorgetrokken. Binnen ontbreekt de verdiepingsvloer, zodat een hoge ruimte ontstaat en tevens een bijzonder groot kozijn geplaatst kan worden.

De uitbouw komt slechts 1,2 meter naar buiten, maar geeft het smalle en vaak onbruikbare deel in de kamer juist die extra ruimte om hier een grote eettafel te plaatsen.

Heeft u ook een nieuwbouwkavel in Kampen?

Studio KOK komt graag bij u langs

grid